Izvor:
19.02.2018 u 02:35
0

SEKSOLOG SAVETUJE: Žene često imaju predrasude kada je seks u pitanju, uz par saveta promeniće šta treba u praksi!

Žene često imaju predrasude kada je seks u pitanju. Seksolog Kimberli Džonson navodi one najčešće i savetuje šta treba da promenite u praksi.

Imam nizak libido

Žene često veruju da imaju nizak libido i da s njima nešto nije u redu ako nemaju baš uvek želju za seksom.

Seksolog Kimberli Džonson kaže da orgazam nije jedini cilj seksa.

"Većina žena smatra da je dokaz dobrog seksa partnerov orgazam i da one imaju dužnost da mu to omoguće. U seksu nije bitno samo odredište, odredište je uvek isto, bitan je i put do njega. Kad žene to shvate ženama će seks postati uzbudljiviji", kaže Džonson.

Moram uvek da idem do kraja

"Volela bih da žene znaju da mogu da stanu u bilo kom trenutku seksa. One treba da budu zadovoljne sobom i ako osećaju da im seks koji imaju s partnerom ne odgovara mogu da prekinu, da promene i kažu otvoreno šta im se događa", navodi seksolog u odnosu na iskustva koja ima u radu sa klijentkinjama.

Seks je penetracija

Žene treba da prošire vidike i prihvate i ostale "akcije", osim penetracije kao seks.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter