Izvor:
25.02.2018 u 23:40
0

MUŠKARCI PROVERENO PADAJU: Ovo rade prave zavodnice!

Ukoliko imate nekog muškarca koji vam se sviđa, ovo je nekoliko saveta koje, ukoliko poslušate, nikada se neće odvojiti od vas. Ovo su male tajne velikih zavodnica.

Svoja i ničija Svi se trudimo prikazati u najboljem mogućem svetlu, ali postoji granica između početnog dodvoravanja i lažnog predstavljanja. Nemojte glumiti da ste nešto što niste jer takve su laži kratkoga veka. Pogled sve otkriva Trenutak kada mu uhvatite pogled veoma je važan. U tom kratkom trenutku reći ćete si stvari koje je nemoguće iskazati rečima. Razigranim i zavodljivim pogledom možete mu pokazati da ga želite upoznati, a na njemu je da zagrize mamac. Očarajte ga osmehom Osmeh je jedno od ženinih najmoćnijih oružja koje može rastopiti i najhladnijeg muškarca. Ovo je najlakši način da muškarcu pokažete kako ste prijateljski raspoloženi i zainteresirani za njega. Humor je afrodizijak Muškarce ništa ne obara s nogu kao devojka koja ima smisla za humor. Ovaj izuzetno delotvoran način zavođenja gotovo uvek ima pozitivne rezultate. Stoga, ako imate dobar smisao za humor, nemojte se ustručavati da ga upotrebite jer je upravo on svojevrstan pokazatelj inteligencije – a to je pravi mamac za muškarce.

B92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter