Izvor:
12.03.2018 u 14:14
0

UČINITE PRVI KORAK: Osvojite frajera o kojem ste maštali ceo život! (foto)

U potrazi ste za frajerom koji će vas totalno osvojiti i zbog kog će vam proraditi leptirići? Onda, bacite oko na ovaj vodič!

Čini se kao glupo pitanje, ali iako su klubovi redovno prepuni zgodnih frajera, retko kad se poklope sve zvezde da baš završiš sa onim frajerom koji se tebi sviđa.

Nebitno od lokacije potencijalnog novog dečka, uvek preporučujemo devojkama da učine prvi korak, a osim u klubu, postoje i bolja mesta za pecanje.

1. Faks

Za devojke koje idu na faks i redovno su prisutne na predavanjima, upoznavanje frajera nije nikakav problem. Čak i ako niste u istom društvu, lako se priključiti grupnom seminaru, a možeš čak i potražiti njegovu pomoć iz nekog predmeta, ili mu ponuditi pomoć, zavisno od toga kome bolje ide gradivo. Zajedničko učenje može se vrlo lako pretvoriti u zabušavanje.

2. Svadbe

Tvoja prijateljica se udaje, a kum mladoženje je neverovatno zgodan i još solo? Savršena prilika za upoznavanje. Naravno možeš se zakačiti i za bilo kojeg drugog momka, samo pazi, svi su u odelu pa te možda na prvom sastanku očekuje iznenađenje u obliku zapuštenog klošar stila…

3. Pozorište

Pozorišta, za razliku od bioskopa, pružaju intimniju atmosferu, a pauze između predstave dopuštaju ćaskanje sa zgodnim frajerom koji sedi u tvom redu. Možda ne odmah prvi put, ali ako se ponovno ugledate na nekoj drugoj predstavi, zašto ne?

4. Letovanje

Plaža je super mesto za upoznavanje frajera, a donosi i super bonus: odmah možeš videti sa čim raspolaže u fizičkom pogledu (ako ga pozoveš na noćno kupanje, neće ostati nikakvih pitanja). Letnju avanturu možeš započeti odmah, a ako vam se svidi, zašto ne biste nastavili na jesen – pod uslovom da živite blizu jedno drugom?

5. Teretana

Ovde je komunikacija toliko jednostavna zbog činjenice da momci obožavaju pokazivati devojkama kako pravilno izvesti neku vežbu. Iskoristi to i okreni u svoju korist – pitaj za pomoć tipa koji ti se sviđa, i led je razbijen. Samo pokušaj dobro odabrati, jer teretane često vrve momcima koji mogu voleti samo odraz svojeg bicepsa u ogledalu.

6. U šetnji sa psom

Razgovor se nameće sam ako se oboje nalazite na livadi sa svojim psima. Čak i ako neko od vas dvoje ne progovori onu slavnu rečenicu: A koliko je star/a, uvek možete računati da će vaši psi obaviti prvi korak umesto vas. Dogovorite se za zajedničku šetnju sa psima, i pustite ih da se igraju dok vi pričate.

7. U autobusu ili vozu

Ne govorimo o onom znojnom dosadnjakoviću koji sedne kraj tebe i gnjavi te svo vreme, ali ako sediš kraj nekog zgodnog tipa, zašto ga ne bi upoznala? Ponudi ga čipsom i razgovor će krenuti sam od sebe. Ko zna, možda ćete sledeće godine putovati zajedno, kao par.

8. Preko prijatelja

Najbolji način za upoznavanje frajera je preko prijatelja, jer ako se druži s tvojim drugarima, znači da imate slične ukuse u stvarima, pa će vam biti lakše kliknuti. Zajednička druženja omogućiće vam da se zbližite, a uvek možeš i tražiti prijateljicu da ti da njegov broj ili da vas spoji.

9. Internet

Napolju je sasvim normalna stvar upoznavanje partnera preko interneta, a i kod nas se polako stvari počinju menjati. Između brojnih stranica na kojima se registruju ljudi sa sličnim karakteristikama kao ti, sigurno ćeš pronaći nekoga ko ti se čini zanimljiv. A tu je naravno i Facebook, gde možeš jako dobro upoznati nekoga i pre nego što ga stvarno upoznaš.

10. Na poslu

Sličan raspored i veliki broj tema za razgovor prednosti su upoznavanja frajera na poslu. Možete krenuti sa neobaveznom kafom za vreme pauze, i videti kuda će to odvesti. Ako ne znaš kako bi ga startovala, uvek ga možeš pitati da ti objasni nešto poslovno, pa čak i ako znaš gradivo bolje od njega.

Izvor: Telegraf
Foto: Pixabay, Superzena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter