Izvor:
15.03.2018 u 23:16
0

ISROBAJTE OVE POZE VEĆ VEČERAS: Intenzivna i duboka penatracija prija podjednako i muškarcima i ženama!

Intenzivna i duboka penatracija prija podjednako i muškarcima i ženama. Ovo su poze koje će vam omogućiti snažniji odnos u kome ćete oboje uživati.

Peglanje

Ova poza izvodi se tako što žena legne na stomak i raširi noge što više može. Ispod kukova stavite jastuk, jer tako podignuti kukovi smanjuju ugao penetracije pa će vam G – tačka biti stimulisana.

Bitilasana

Bitilasna je poza iz joge.

U seksu je izvedite na sledeći način. Nagnite se na kolena, oslonite snažno na ruke, nešto slično kao dogi poza. Leđa nek budu ravna sa podom, izdignite karlicu. Ako se njišete imašete odličan efekat, a možete i pod određenim uglom da se malo izdignete ka plafonu.

Školjka

Lezite na bok, oslonjeni na jednu nogu drugu snažno pod pravim uglom dignite u vis.

Oslonite se na njegov torzo tom nogom.

Dok vodite ljubav u ovom položaju on može da nađe delove tela za koje niste znale ni da postoje, a i klitoris je dostupan za dodatnu stimulaciju.

Espreso
Foto: Ahiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter