Izvor:
31.03.2018 u 21:20
0

SKSUALNE FANTAZIJE: Evo o čemu muškarci najčešće maštaju!

Karakteristične su za najveći broj pripadnika jačeg pola.

Muškarci imaju brojne seksualne fantazije, ali ovih pet su karakteristične za najveći broj pripadnika jačeg pola:

1. Seks u troje

Imati u krevetu dvoje partnera muškarci bi probali bar jednom u životu. Koji muškarac ne bi bio srećan u krevetu sa dve (ili više) devojaka koje mu "ugađaju"?

2. Dominacija

Seksualna kontrola nad partnerkom i njeno potpuno potčinjavanje nekim muškarcima je ultimativni afrodizijak jer seks u potpunosti prilagođavaju sebi i svojim željama. Njene potrebe nisu bitne. Osećaj moći koji dobijaju u ovoj situaciji je jako privlačan i kad jednom probaju, želeće još…

3. Žena šefica

Na drugu stranu, postoje muškarci koji maštaju o potpunom seksualnom potčinjavanju ženi. Najčešće takav seks vole muškarci na visokim pozicijama i s jako odgovornim poslovima. Ovakav oblik intimnosti za njih znači potpuno opuštanje u kojemu se napokon neko za njih brine, a oni ne moraju ni o čemu razmišljati.

4. Seksualna igračka

Seksualna igra u kojoj muškarac prepušta svu kontrolu ženi može biti jako napaljujuća. Oni koji vole ovakav oblik seksualnog užitka kažu da postoji nešto opojno u ideji da je muškarac sveden na nivo seksualne igračke čija jedina uloga je zadovoljiti sve želje svoje partnerke – domine.

5. Gledanje drugih

Gledate puno filmova eksplicitnog sadržaja? Uzbudite se kad vidite par u seksualnom činu? Ne brinite se, čak 63% muškaraca se uživa čak i pri pomisli da gledaju seksualni čin, čak se ne moraju ni zamisliti da učestvuju u njemu, već samo da su u blizini i da mu svedoče.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter