Izvor:
13.04.2018 u 13:41
0

NEKE ŽENE SU PREGLASNE U KREVETU, A DRUGE SE NE ČUJU: Muškarci konačno otkrili šta više vole!

Bez obzira na to kakav ste tip ljubavnika, da li ste muškarac ili žena, niko ne voli tišinu u krevetu. Ona asocira na dosadu i da nešto nije u redu.

Tišina bez ijednog zvuka podseća na ljubavnika koji samo leži, nemo dok onaj drugi "obavlja posao". A bilo kakav zvuk tokom seksa je reakcija na ono što se dešava i svakome prija, makar najmanji zvuk, stenjanje i mraku kao znak da se stvari dešavaju u pravom smeru.

Muškarci smatraju da su žene koje ne ispuštaju nikakve zvukove, bez obzira na to koliko su atraktivne, zavodljive i poželjne jednostavno – dosadne. Muškarci na seks gledaju kao na zabavu i u tome žele da uživaju, pa zato vole da prilikom akcije čuju žene.

Evo šta su rekli neki muškarci o ženama koje su glasne tokom seksa:

– Opa! Izgleda da radim odličan posao. Glasna je kao porno – glumica! Ja sam kralj.

– Da li nas neko čuje? I, da li mi zavide?

– Da li će mi pući bubna opna? Nema veze, biće ovo sjajan seks.

– Da li glumi? Nikad još nisam čuo nešto slično. Malo mi to zvuči preteatralno.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter