Izvor:
09.05.2018 u 13:58
0

ULEPŠAJTE DAN: Ovih 10 stvari rade srećni parovi svakog jutra!

Jutro ponekad može da bude prava ludnica, posebno preko nedelje kada svi žure na posao, u školu. Male stvari koje partneri rade jedno za drugo – od maženja do kuvanja kafe, sve te male stvari mogu da ulepšaju početak dana.

Evo šta neki srećni parovi rade svakog jutra, kako bi partneri ugodili jedno drugom.

1. Donose jedno drugom kafu ili doručak u krevet

Verovatno nema lepšeg početka dana nego da vam neko ujutru ugodi – kafom ili doručkom u krevetu. Ne zato što to ne možete sami, nego što je lepo kada od trenutka kad ustanete iz kreveta znate da pored sebe imate nekoga ko želi da uradi nešto za vas.

2. Biraju partneru odeću za posao

Znate, ima dana kada nikako ne možete da odlučite šta da obučete, i tada je partnerov savet ili predlog dobro došao. Svakako olakšava početak dana.

3. Pripremaju doručak za dijete

Posebno kada je reč o parovima koji su nedavno dobili dijete, mnogo znači kada vas partner, posle celonoćne "žurke" sa bebom ujutru odmeni i umesto vas napravi hranu za bebu. Jednostavno, reč je o tome da se i muškarci i žene bolje osećaju kada znaju da partner ceni njihov trud i rad i žele da pomognu koliko mogu.

4. Izdvajaju vreme za maženje i zagrljaje

Koliko god rano da ustajete, dan će vam mnogo lepše početi ako izdvojite barem 15 minuta za zagrljaje i maženje.

5. Govore jedno drugom "volim te"

Čak i ako ne žive zajedno i ne viđaju se ujutru, barem pošalju poruku jedno drugom u kojoj napišu jednostavno "volim te".

Ako to radite stalno, ta izjava ljubavi će postati mali jutarnji ritual, vaša tradicija zbog koje ćete jedva čekati jutro.

6. Ispeglaju odeću jedno za drugo

Ispeglati majicu koju želite da obučete nije ništa teško, ali se desi da vas to ujutro užasno mrzi. I zbog toga vam je dan odmah lepši ako to neko uradi umesto vas.

7. Zagreju hladan auto

Kada zimi treba da uđete u ledena kola, treba vam psihička priprema da to uradite. Osim ako imate sreće, pa partner zagrije automobil pre nego što vi uđete.

8. Imaju jutarnji ples

Jedan od super načina da počnete dan je da pustite omiljenu pesmu i igrate sa partnerom. Em ćete se brže razbuditi, em ćete dan započeti raspoloženi.

9. Ostavljaju jedno drugom ljubavne poruke

Ako izlazite iz kuće pre partnera, ostavite mu/joj ljubavnu poruku na jastuku, ulepšaćete mu/joj dan.

10. Bude jedno drugo poljupcima

Umesto da jednostavno probudite partnera i kažete "vreme je za ustajanje", obaspite mu/joj lice poljupcima. Biće zahvalan/na i umeće da vam uzvrati.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/Bogdanovic Rada

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter