Izvor:
13.05.2018 u 20:53
0

ZAVEDITE GA NA KLEOPATRIN NAČIN: Tehnika fatalnih zavodnica!

Ko kaže da se njegova "alatka" može masirati samo ustima ili rukama?

Za "zahvat Kleopatre" potrebno je malo vežbe kao i dobro istrenirani vaginalni mišići jer ga "masirate" upravo njima. Dok on leži na leđima, vi sedite na njega "na sve četiri".

Kada uzmete njegov penis u erekciji među svoje stidne usne pokušajte da ga uvedete u sebe tako da naizmenično napinjete i opuštate mišiće.

Važno je da pri tome ni vi ni partner ne pomerate bokove. Kad se nađe u vama, pritskate, gnječite i vučete pomoću muskulature. Muškarci kažu da im je taj osećaj intenzivan i jako seksi.

Međutim, ova tehnika ne služi samo za njegovo zadovoljstvo. I za žene može biti ekstremno seksi! Osim toga, trenirate i vaginalne mišiće – i sprečavate inkontinenciju.

Ovako se izvodi "pompoir" za početnike – pritiskati, kontrahovati, vući i gnječiti: to su četiri osnovna poteza koja se izvode kod "zahvata Kleopatre".

Najbolje je da ga naučite tako što ćete zamisliti da je njegov penis olovka koju vrtite između palca i kažiprsta tako da oba prsta pomerate u različitim smerovima. Upravo tako pokušavate da "obradite" njegov penis svojom vaginalnom muskulaturom.

Videćete – ako vam ne uspe iz prvog pokušaja, isplati se – marljivo treniranje garantuje snažne vrhunce…

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter