Izvor:
14.05.2018 u 13:41
0

STRUKA OTKRILA: Zbog čega muškarci vole da vide ženu kada doživi vrhunac!

Najviši trenutak ženske strasti je komplikovan događaj – spoj psihičke i fizičke stimulacije, a muškarci gledaju na ženski vrhunac kao na sopstvenu odgovornost. Evo šta kaže struka zašto im je važno da ženu vide u ekstazi.

Ženski orgazam je dokaz uspeha Muškarci su ambiciozni. Međutim, oni ne žele da ispune svoje ciljeve samo na poslu ili na sportu – i u spavaćoj sobi žele da imaju osećaj da su uspešni.

Jača povezanost
Kod ženskog orgazma mozak se preplavi hormonom oksitocinom. Odmah se javlja osećaj povezanosti koji traje.

Glasno stenjanje uzbuđuje Muškarce uzbuđuje žensko stenjanje. To je znak da su na pravom putu i da su dobri u krevetu.

Za vreme orgazma žena je lepša Kad postane jako vruće u krevetu, pa na vrhuncu strasti krv žestoko jurne ka tvojim ćelijama desi se "sex flush". Stručnjaci kažu da tada žena dobije neodoljivo prirodno rumenilo i izraz koji muškarci obožavaju.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter