Izvor:
25.05.2018 u 21:24
0

ZAŠTO MUŠKARCI VIŠE VOLE PLAVUŠE: Ovo je jedini pravi razlog!

Žene duge kose izgledaju zdravije i mlađe, a žene srednje dužine kose lako uspostavljaju odnos sa muškarcem.

Ako se može suditi prema novim rezultatima studije Univerziteta Augsburg u Minesoti, muškarci zaista više vole plavuše smatrajući ih mlađim i zdravijim od ostalih žena. A tu su i stereotipi, pa tako veruju da lakše mogu da ostvare seksualnu vezu sa plavušom. Dok su plavuše atraktivnije, one s kojima bi radije upražnjavali seks su ipak – žene tamnije kose.

Muški ispitanici su na osnovu fotografija različitih žena odgovarali na pitanja vezana za svoje preferencije u ljubavnom životu. Većina njih je plavuše smatrala lepšim, mlađim i zdravijim od žena tamnije kose. Takođe, veruju i da su plavuše "lakše za saradnju" i da će pre izaći na sastanak sa njima. Ipak, kada je u pitanju majka njihove dece, radije su birali žene smeđe kose.

Rezultati istog istraživanja pokazuju da žene duge kose izgledaju zdravije i mlađe, a žene srednje dužine kose lako uspostavljaju odnos sa muškarcem.

Zašto stvarno muškarci više vole plavuše?

Odgovor je evolucija! Žene svetle kose su se davnih dana smatrale mlađim i plodnijim od ostalih.Nažalost, zbog izloženosti plavuša u medijima i šalama na njihov račun za majku svoje dece danas bi izabrali onu tamnije kose

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter