Izvor:
24.06.2018 u 15:51
0

ZAVEDITE GA OČAS POSLA: Ovo su tajne večitih zavodnica!

1. Budite altruistični

Nesebično pomaganje drugima karakteristika je važnija od fizičke privlačnosti kod ljudi koji traže ozbiljne partnere.

Postoji istraživanje koje je dokazalo da su zgodni muškarci, koji su dali novac beskućnicima, ženama privlačniji od zgodnih muškaraca koji su prošli kraj beskućnika bez da im ponude pomoć. No to je važilo samo za žene koje su se izjasnile da traže partnera za ozbiljnu vezu.

2. Koristite komplimente u poređenjima i metaforama

To su dokazali Kinezi jednom od svojih studija. Komplimenti „imaš oči poput neba” kod žena pale više nego oni „imaš prelepe oči”. Razlog leži u tome što metafora i poređenje zahtevaju više truda i ukazuju na veću inteligenciju.

3. Gledajte druge u oči i nasmejte se

Gledanje osobe u oči korisna je metoda flertovanja, ali i nas same čini privlačnijima. Još je efikasnije ako se pritom nasmejete.

4. Nosite crveno

Crvena boja označava samopouzdanje, a jednako je privlačna i muškarcima i ženama. Muškarci koji je nose smatraju se dominantnijima i uspešnijima, a žene postaju poželjnije u seksualnom smislu – i to je dokazano.

Besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter