Izvor:
30.06.2018 u 06:31
0

NIKADA NEĆETE POGODITI: Najbanalniji razlog zbog kog muškarci žele SEKS bez KONDOMA!

Nova istraživanja su pokazala da lepota i privlačnost žene imaju veze sa željom za seks bez kondoma.

Ukoliko muškarac misli da je žena privlačna, on želi da upražnjava seks bez zaštite. Tako makar kažu najnovija naučna istraživanja.

Vredni istraživači su anketirali pedeset heteroseksualnih muškaraca, pokazivajući im slike nasumično odabranih žena i tražeći od njih da procene privlačnost istih. Nakon toga, upitali su ih sa kojima bi od njih stupili u seksualne odnose i da li bi to učinili sa ili bez kondoma. Ispostavilo se da, što je žena privlačnija, muškarci su imali manju želju da upotrebe kondom u toku seksualnog odnosa sa njom.

Takođe, muškarac koji sebe smatra privlačnim veruje da je njegovo pravo da ima seks bez kondoma, za razliku od manje privlačnih muškaraca. Pored toga, po rečima muškaraca, kondomi su najveći neprijatelji zadovoljavajućeg seksualnog života. Izgleda da "zadovoljavajući seksualni život" povremeno uključuje i polno prenosive bolesti – ako sudimo po rečima muškaraca.

Ipak, bilo je nekoliko stvari koje su ohrabrivale momke da upotrebe kondom, kao što su duga veza, gubljenje nevinosti u kasnijem dobu života ili pregršt seksualnih partnera u prošlosti.

Žene nisu imune na ovaj fenomen, takođe. Odvojena naučna istraživanja su pokazala da i žene ponekad zaborave na zaštićeni seks kada ugledaju pravog "slatkiša".

Kako bilo, ova istraživanja su navela naučnike da se zapitaju da li je ovaj fenomen delom uzrok brzog širenja polno prenosivih bolesti u svetu. Imajte to na umu sledeći put kada se nađete usred razmišljanja da li treba, ili ne treba koristiti kondom.

Zaštićen seks uvek i na svakom mestu, dame – čak i ako se radi o davno izgubljenom bratu blizancu Rajana Goslinga.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter