Izvor:
07.07.2018 u 13:56
0

KADA JE SEKS U PITANJU, MUŠKARCE OVE STVARI UOPŠTE NE ZANIMA! Samo žene opsesivo razmišljaju o njima!

Htele ili ne, žene o ovih jedanaest stvari razmišljaju i previše, posebno kada dođe vreme da sa novim partnerom stupe u seksualni odnos. S druge strane, muškarci se njima apsolutno ne opterećuju.

1. Bapske gaće

Čak i ukoliko ih nosite, muškarce to ne zanima. Svakako će ih skinuti.

2. Ko ima kondom?

Nije istina da će muškarac pomisliti svašta ukoliko žena ima kondom kod sebe. Bez obzira na to imao ga on kod sebe ili ne, svako ko je seksualno aktivan ima pravo da sa sobom nosi zaštitu i dobro je ukoliko je osoba sa kojom stupate u intiman odnos odgovorna za toliko. Pravilo da je to njegov posao zapravo nije pravilo.

3. Prvi ili peti sastanak

Za razliku od žena, muškarcima nije bitno da li ste imali seks na prvom ili na petom sastanku. Takođe, nemaju određeni broj sastanaka na koji moraju izaći pre seksa. Sve je relativno.

4. Hoće li mu to biti najbolji seks u životu

Niko ne želi loš seks, ali kada prvi put spavate sa nekim, sasvim je normalno ako to nije seks vašeg života. Prestanite da brinete o takvim stvarima. Jednostavno uživajte.

5. Ako ga udarite laktom skidajući majicu

Nema potrebe da mu se izvinjavate deset minuta zbog toga i tako srećete "temu". Nasmejte se i nastavite s akcijom.

6. Jeste li se obrijali jutros

Budite sigurne – muškarac neće primetiti ako imate koju dlačicu viška.

7. Kakav je ugođaj u sobi

On neće da primeti da li su u sobi upaljene romantične sveće i da li svira neka posebna seksi muzika. On je fokusiran isključivo na partnerku. Ona bi trebalo da je fokusirana isključivo na njega, složićete se.

8. Puš ap, da ili ne?

Ne morate da brinute o tome da će vam skinuti brus i viknuti: "Prevaren sam!". Sigurno neće to da uradi. Njemu takve sitnice u tom trenutku nisu ni na kraj pameti.

9. Koliko poza bi trebalo da promenite?

Ovo nije nešto u čemu treba da se dokazujete po svaku cenu, u seksu oboje treba da uživate. Šta god da vam padne na pamet, to i uradite. Nije cilj izmoriti se, niti imati kakav trening. A sa druge strane, ukoliko ste u ozbiljnijoj vezi, i te kako imate vremena za eksperimentisanje. Ima vremena za sve, zaista.

10. Da li će seks trajati celu noć

Ko god da vam je rekao da je gledao na sat i tako znao da je seks trajao celu noć – slagao vas je. To se ili dogodi, ili ne. Bilo kako bilo, cilj je orgazam, a ne utrošeno vreme.

11. Da li vam je potreban lubrikant

Ne treba da vam bude neprijatno ako vam je za ugodniji odnos potreban lubrikant. To neće umanjiti vašu strastvenost i seksualnost. A on neće pomisliti ništa loše.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Twitter/merv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter