NEOČEKIVANO, ALI ISTINITO: Šest Iiznenađujućih znakova da je on "onaj pravi"!

Ako ste trenutno u vezi i imate neki poseban osjećaj kako je on "onaj pravi", nastavite čitati.

1. On nije vaš uobičajen tip muškarca

Ponekad same sebe uspemo uveriti kako nam se sviđa samo jedan tip muškarca što nas lako prebaci u sigurnu zonu i nesvesno pridajemo pažnju samo tom tipu muškaraca. Međutim, ako se odlučite izaći iz tog lažnog utočišta, verovatno je da ćete pronaći upravo ono što ste tražile. 

2. Volite istu hranu

Ovo vam može zvučati pomalo blesavo, no istče se kako hrana igra vrlo bitnu ulogu u vezi. Parovi koji vole istu hranu složniji su i zadovoljniji nego oni kojima se ukusi ne podudaraju. 

3. Oboje volite pse 

Ako vi svog psa smatrate svojom bebom, a vaš partner ima stav da je psu mesto u dvorištu i u njegovoj kućici, imate problem. Osim što nećete s njime moći podeliti svoje uzbuđenje oko udomljavanja novog psa ili nekih poteza koje je vaš pas napravio jer će njemu to biti dosadno i nebitno, počećete ga smatrati okrutnim jer se ipak radi o živim bićima za koja ste vi vezani, a on ih smatra manje vrednima. 

4. Jednako ste uredni ili neuredni

Bilo da oboje volite savršeno čist i uredan stan ili vam pak ne smeta živeti u neredu, bitno je da vam se stavovi po tom pitanju podudaraju. Niko ne želi slušati neprestano zanovijetanje oko pospremanja i čišćenja.

5. Oboje imate isti pojam o vremenu

Tu mislimo na kašnjenje i smatrate li oboje da je to u redu ili da je jedino pristojno doći u dogovoreno vreme. Ako vaš partner smatra da je jedino u redu doći na vreme, a vama je jedna od najtvrđih navika kašnjenje, on bi se mogao uvrediti jer ne poštujete njegovo vreme pa samim time ni njega. 

6. Na početku ste mislili da je "malo predobar"

Koliko god vi mislile da vas privlače "loši momci", ono što vam treba je upravo suprotno od toga. Možda se na početku mogu učiniti pomalo dosadnima, ali dobri momci biće u svakom slučaju bolji izbor na duge staze. Zato dajte prednost dobricama i mogle biste se vrlo prijatno iznenaditi. 

 

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost