Izvor:
16.07.2018 u 15:56
0

SUMNJATE DA VAS VARA: Ovi znakovi ga odaju!

Ovi znakovi ga odaju.

Ako sumnjate na preljubu, nemojte odmah pretpostaviti da vas vara, ali oči držite širom otvorene i posmatrajte partnera neko vreme.

Evo nekoliko znakova da je možda zastranio i vodi dvostruki život.

Iznenadna potreba za privatnošću

Ukoliko stvari koje ste ranije otvoreno delili, iznenada postanu privatne, obratite pažnju, jer nešto se sigurno dešava. Vaš dragi je postavio posebnu privatnu šifru za kompjuter i uporno skriva račune od mobilnog telefona i kreditnih kartica. Ako pitate zašto se tako ponaša ili pokušate da dobijete informacije koje su pre bile poznate, reskirate da vas suprug ili dečko optuži za njuškanje ili kontrolisanje njegovog svakog koraka. Ovo je veliki razlog za sumnju.

Počeo je pomnije da bira garderobu i promenio je navike odevanja

Vreme je da se zapitate za koga se sređuje ako je iz sportskih pantalona i farmerki odjednom uskočio u odela i košulje. Iza njega ostaje oblak skupog parfema i to novog, kojeg mu niste vi kupili.

Spava s mobilnim telefonom pored uzglavlja

Odjednom se ne odvaja od svog Iphonea, a obavezno ga stavlja pored uzglavlja. Nosi ga sa sobom čak i u kupatilo. Može ići toliko daleko pa će ga isključiti kada ste zajedno, uz izgovor da ne želi da vas iko ometa.

Promenio je sve lozinke

Iako ste imali pristup njegovom mejlu, jer je lozinka bila zapamćena na zajedničkom računaru, shvatili ste da je nedavno promenio sve lozinke. Uzbuna.

Promenio je kreditnu karticu

Moguće da skupocene poklone kupljene onlajn šalje na drugu adresu.

Čudno ponašanje

Vaš suprug ili dečko jednostavno nije tamo gde je rekao da će biti, a za dugo zadržavanje van kuće nema nikakvo objašnjenje. Novac se troši, a vi ne znate na šta tačno i pronalazite gomilu računa za stvari koje niste ni videli- sve to ukazuje na prevaru.

Postao je osoran i prigovara vam

Iniciranje svađe, prigovaranje, zajedljivi komentari. Možda priprema teren da bi krivicu prebacio na vas i rekao da se uvek svađate.

Predlaže vam odvojene godišnje odmore

To je očiti znak da želi da vas udalji od sebe i da pravi prostor za nekog drugog.

Odbija seks

I to, naravno, može biti znak. Ne mora vas doslovce odbijati, ali više od vas ne traži seks i odgovara mu kad ni vi ne preduzimate inicijativu iako vas je pre uvek nagovarao na akciju.

Vaša intuicija

Vaša intuicija je najčešće jedan od najboljih pokazatelja da nešto nije u redu. Ako sumnjate da vas partner vara, sprovedite malu istragu i zatim razgovarajte s njim o informacijama koje ste prikupili.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter