Izvor:
22.07.2018 u 09:36
0

HITNO SE MENJAJTE NA BOLJE: Ako imate neke od ovih karakteristika, muškarci će pobeći glavom bez obzira!

Svaka od ovih osam činjenica može se popraviti pa nema potrebe za očajavanjem jer ovo su samo saveti kako biste zaista svaki dan bili korak bliži najboljoj verziji sebe.

Žuta kosa
Pritom ne mislimo na namerno obojenu, neon žutu kosu. Kim Kardašijan jednom prilikom izjavila je kako je održavanje plave kose posao puno radno vreme. Moraćemo da se složitmo s njom. Jer ako nemate prirodno plavu kosu onda znate koliko brzo počinje da vam vidi izrastak i koliko malo vremena treba da lepa platinasta plava kosa postane neprivlačno žuta. Kako biste izbegli ovu posledicu bojenja u plavo, obavezno koristite ljubičasti šampon koji će neutralisati žutilo i održavati boju vaše kose do sledeće posete frizeru.

Pušenje
Ovo ne treba posebno da objašnjavamo. Osim što je izuzetno loše za vaše zdravlje, dugoročno pušenje cigareta kao posledicu ima žute zube, bore oko usana i neprijatan zadah koji ponekad ni žvaka ne može u potpunosti da neutrališemo.

Preterano iscrtavanje usana
Ovaj trend pokrenula je Kajli Džener, pre nego što je odlučila da prizna da koristi hijaluronske filere. Koliko god vi mislili da ste maher u iscrtavanju usana, prelazna linija uvek se vidi i zaista ne izgleda privlačno. Ako ne želite da filerima ili hirurškim putem povećavate usne, najbolje bi bilo da se pomirite sa prirodnom veličinom usana i zavolite ih takve kakve jesu.

Tračarenje
Rekli smo vam da nije sve u fizičkom izgledu. Ma koliko god se vi trudile oko svoga izgleda i dobijale komplimente na dnevnoj bazi, ako je ono što mislite i govorite o drugima iza leđa ružno – i vi automatski postajete neprivlačna osoba.

Preterivanje s čupanjem ili iscrtavanjem obrva
Držite se zlatne sredine i prigrlite svoj prirodni oblik obrva koji suptilno možete doraditi senkom za obrve koji će ih učiniti prirodnim i lepim.

Duga ispucala kosa
Već se stolećima duga kosa smatra znakom ženstvenosti. Međutim, ako je ta duga kosa ispucalih krajev i oštećena od neprestanog tretiranja hemikalijama i toplinom, ona je sve samo ne lepa i ženstvena. Držite se onog pravila da krajeve treba šišati svaka tri meseca, negujte kosu prirodnim sastojcima i sa što manje topline i hemije i imaćete prekrasnu njegovanu kosu koja uvek izgleda ženstvenije od duge i oštećene kose.

Preteran unos šećera
Osim što oslabljuje imunitet, preteran unos šećera izaziva dijabetes, akne i sve u svemu čini vas puno neprivlačnijom osobom nego osobu koja šećer unosi u umerenoj mjeri.

Nedostatak sna
Zbog premalo sna jedemo više, umorni smo i manje produktivni, telo nam se ne oslobađa od toksina jer mu nismo dali dovoljno vremena za taj proces, a i starimo dva puta brže jer koža prestaje da proizvodi dovoljne količine kolagena i smanjuje joj se elastičnost. Inače, osoba starija od 18 godina trebalo bi svaku noć da spava između sedam i devet sati.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter