Izvor:
19.06.2017 u 02:14
0

VREDI POKUŠATI: Ovo je jedina stvar koja može oporaviti vaše ispucale usne!

Pokušala sam na više načina da rešim problem ispucalih usana, ali samo jedan je upalio.

Ispucale usne su problem broj jedan na ovom minusu. Zbog toga je jedna devojka probala više prirodnih tretmana da bi se uverila koji je najdelotvorniji. Evo šta je otkrila.

Zima je, pa hladan vazduh može znatno da ošteti vašu kožu ruku, lica i usana. Stoga, ljudi traže najbolje rešenje da regenerišu oštećenu kožu.

Jedna dama je rešila da napravi eksperiment, odnosno da isproba najpopularnija rešenja za ispucale usne i da ih oceni, kako bi olakšala onima sa istim problemom, piše portal Hello Giggles.

Evo šta je sve probala i kako se “provela”.

Zeleni čaj

Recept: Stavite kesicu zelenog čaja u vrelu vodu, a zatim je stavite na usne, ali pazite da se ne ispečete. Držite kesicu na usnama nekoliko minuta.

– Ovo je najgluplji mogući prirodni tretman za ispucale usne. U početku sam pomislila da bar pomaže pri hidrataciji, ali posle samo par minuta usne su mi bile suvlje nego ikad – kaže ova devojka.

Ocena: 3

Med

Recept: Nanesite tupim predmetom med na usne, a zatim preko njega stavite celofan. Sve ovo držite na usnama minimum 10 minuta.

– Rezultati ovog tretmana su bolji od zelenog čaja, ali definitivno ne rešavaju problem do kraja. Med je dobar za izgled vaših usana, ali garantujem da se nećete osećati mnogo bolje. Da dodam, med može da vam ulepi kuću, pogotovo ako tokom tretmana radite još nešto – objasnila je.

Ocena: 4-

Prašak za pecivo, maslinovo ulje i šećer

Recept: Pomešajte prašak za pecivo, maslinovo ulje i šećer, pa mutite dok ne dobijete jedinstvenu smesu. Utrljajte je na usne četkicom za zube i masirajte neko vreme.

– Ovaj tretman je uspešno poskidao mrtve ćelije sa mojih usana, ali je istovremeno loše uticao na postojeće žive rane i nije ostavio baš dugoročne rezultate. Ipak, mislim da ovo jeste jedno od boljih rešenja kada nemate vremena, na primer pred izlazak u grad, jer će vam usne bar neko vreme izgledati normalno – ispričala je svoje iskustvo interesantna devojka.

Ocena: 4 (4-)

Kokosovo ulje i šećer

Recept: Mešajte kokosovo ulje i šećer sve dok ne dobijete smesu koja liči na pastu. Nanesite je na usne, a posle nekoliko minuta je nežno uklonite.

– Ovo je sigurno najpopularnija metoda za oporavljanje ispucalih usana i definitivno je najbolja za hidrataciju usana. U odnosu na ostale recepte, ovo jeste prirodni lek za problem oštećenih usana. Kada sam shvatila da zaista deluje, nije mi bilo teško da ovu smesu nanosim više puta dnevno. Mislim da ovo može da uspe i na duže staze – preporučila je.

Ocena: 5-

Izvor: telegraf.rs
Foto: Youtube Printscreen/ Asian Beauty Secrets

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter