Izvor:
20.06.2017 u 22:15
0

ŽENE POLUDELE ZBOG OVOG TRENDA: Izmišljen karmin za vaginu koji se maže tokom ciklusa!

Holistički pristup životu je OK, ali nekada može da ode predaleko. Činjenica da mnoge žene imaju problem sa menstrualnim krvarenjem i da im to utiče na kvalitet života je opšte prihvaćeno mesto, naročito nakon gomile reklama za uloške, ali jedan kiropraktičar iz Amerike je otišao korak dalje.

Reč je o doktoru, Danijelu Dopsu koji je pronašao “inovativno” rešenje za one dane. U pitanju je ruž Mensez, koji samo treba da nanesete na usmine vagine i time sprečavate curenje krvi.

Ruž sve drži zalepljeno sve do mometa dok ne odete u WC, a kada obavite malu nuždu lepak nestaje i krv može nesmetano da ode.

Tada, opet nanesete ruž i sve je navodno pod savršenom kontrolom, bez uložaka, tampona ili menstrualnih čašica…

Stručnjak kaže da su navodno sve komponente u njegovom vaginalnom ružu prirodne.

– On sadrži amino kiseline i ulja, a nanosi se kao karmin. Sve je vrlo sigurno i čisto. Osim toga menstruacija utiče na ženinu produktivnost i u onim danima je smanjuje za čak 25 odsto, a uz ovaj ruž će to biti mnogo drugačije – napisao je Dops na svom Linkedin profilu, a prenosi Forbs.

I kao što smo mogli da očekujemo, ovaj lipstik je postao odmah viralan.Žene ga baš nisu dočekale onako kako je kiropraktičar očekivao. Žene su besne.

– Ovaj lekar ne razume kako žena funkcioniše, odnosno kao funkcioniše njena intima – žene ne krvare i ne piške iz iste rupice – samo je jedan od komentara.

Šta vi mislite o proizvodu o kome bruji ženski svet?

Izvor: zena.blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter