Izvor:
08.07.2017 u 18:04
0

VRUĆINA ISUŠUJE KOŽU LICA: Ovih 6 maski će osvežiti vaš ten!

Vrućine letnjih dana koji su pred nama mogu uzrokovati sušenje kože, čineći da naše lice izgleda oronulo. Maske za lice su odličan način da se opustite i osvežite kožu nakon napornog dana. One mogu sprečiti pojavljivanje akni i bora nakon višesatnog izlaganja suncu.

Kako bilo, ne želi svako da natapa lice svakojakim maskama prepunih štetnih hemikalija. Na sreću, i ne morate. Postoji hiljade laganih i prirodnih maski koje možete koristiti u bilo koje doba godine bez straha od posledica koje hemikalije mogu ostaviti na vašoj koži. Pripremili smo za vas šest božanstvenih maski koje možete nanositi apsolutno svaki dan.

Med i limun

Za ovu masku za lice potrebna vam je jedna kašičica limunovog soka i dve kašičice meda. Med nije samo lak za nanošenje, takođe je i dobar za čišćenje kože. Ova maska je vam može pomoći i da se rešite mitisera.

Aloja vera i kurkuma

Ova maska zahteva dve kašika aloja vere i jednu kašičicu kurkume. Aloja vera usporava starenje, pa je stoga odlična za oporavljanje kože i osvežavanje pora.

Kafa i med

Kofein koji kafa sadrži će vam pomoći da zategnete kožu i vremenom poprimite mlađi izgled. Sve što vam treba jesu dve kašičice kafe i dve kašičice meda.

Kokos i kurkuma

Pomešajte jednu kašiku kokosovog ulja i četvrtinu kašičice karkume. U ishrani, kokosovo ulje je odlična zamena za maslac, ali je takođe i odličan sastojak za masku za lice. Kurkuma takođe ima mnoge zdravstvene beneficije i poznata je po tome što u nekim slučajevima može sprečiti pojavljivanje kancera.

Banana miks

Kombinujte dve kašičice meda, četvrtinu šolje jogurta i jednu bananu srednje veličine. Ovo je jedan pravi, osvežavajući letnji miks. Jogurt i banana su odlična kombinacija. Oni prosto idu zajedno, pa je logično da će biti pravi izbor za masku za lice.

Smuti maska

U blender ubacite polovinu avokada, pola šolje bobičastog voća i jednu kašiku jogurta. Avokado je pun omega 3 masnih kiselina, koje vam mogu pomoći da podmladite lice i održite preporođenu lepotu duže vreme.

Kurir
Foto: Zenskimagazin.rs/Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter