Izvor:
13.07.2017 u 01:19
0

KAKO PREKRITI OPEKOTINE OD SUNCA NA LICU? Rešite ih se u tri koraka!

Nema ništa gore od opekotina od sunčanja na licu. Niko ne želi da na fotografijama s letovanja izgleda crveno kao rak, ali nezgode se dešavaju.

Čak i kod onih koji se redovno mažu kremom sa zaštitnim faktorom, ipak se dogodi. Osim što izgleda ružno, izgorelo lice i peče, pa ga nije prijatno dirati, a posebno ne šminkati.

Da biste šminkom zamaskirale crvenilo, trebaju vam tri stvari: dobra hidratantna krema sa aloe verom, zeleni korektor i mineralni puder.

Opekotine prvo treba umiriti sastojcima koji rashlađuju, a to na scenu stupa krema sa aloe verom. Ona će najbolje obnoviti dehidriranu i suvu kožu i stvoriti savršenu podlogu za šminku. Zatim posegnite za zelenim korektorom i nanesite ga na najcrvenija mesta na licu, a svoju mejkap rutinu završite nanošenjem mineralnog pudera, sa sastojcima koji neće dodatno oštetiti kožu.

Nakon toga slobodno možete naneti i bronzer, hajlajter i druge mejkap proizvode koje koristite, jer će prethodni proizvodi na licu napraviti zaštitni sloj i niko neće ni znati da se iza šminke skrivaju opekotine.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Twitter/rberet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter