Izvor:
16.07.2017 u 21:44
0

DODIR POPUT SVILE: Uz pomoć dva sastojka koža će vam biti meka kao bebina! (foto)

Maslinovo ulje ima najbolji efekat ima kada se pomeša sa solju.

Prednosti maslinovog ulja za zdravlje već su naširoko poznate, a mnoge žene ga od davnina koriste i za negu kože i kose.

Maslinovo ulje hrani kožu, omekšava je, a kosi daje prelep sjaj. Tajna je u antioksidantima, kojima je ova namirnica izuzetno bogata, kao i u fenolima i vitaminu E iz maslinovog ulja.

Štaviše, studije su pokazale da ako koži pružite dovoljno vitamina E pre sunčanja, ona će biti manje otečena, suva i sklona opekotinama.

Ipak, kada je reč u koži, ispostavilo se da maslinovo ulje najbolji efekat ima kada se pomeša sa solju!

Jedostavno, pomešajte četvrtinu šolje soli sa pola šolje maslinovog ulja. Kad dobijete lepljivu pastu, idite u kadu, pokvasite se i nanesite smesu kružnim pokretima na celo telo, osim intimnih delova.

Isperite, istuširajte se i bićete oduševljeni rezultatom! Minerali iz soli će hidrirati kožu, a maslinovo ulje će je učiniti neverovatno mekom i glatkom, kao kod beba.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter