Izvor:
16.07.2017 u 21:49
0

POTREBNI SU VAM SAMO OLOVKA I LENJIR: Saznajte da li vam bolje stoji kratka ili duga kosa!

Pravilo od 5,7 centimetara je osmislio britanski frizer Džon Frieda, a žene koje su ga isprobale i poslušale, prezadovoljne su rezultatima.

Ako ste rešili da promenite frizuru, a niste sigurni da li bi trebalo da je skratite, onda bi definitivno trebalo da isprobate ovaj jednostavan test.

Dovoljno je da uzmete običnu ulovku i lenjir.

"Ako je udaljenost između vrata i brade manja od 5,7 centimetara onda ste osoba kojoj bolje stoji kratka kosa", ističe Džon.

Izmerite udaljenost od uva do brade – ako je veća od 5,75 cm u grupi ste dama za koje je bolje da budu dugokose. Ako je udaljenost između ove dve tačke manja od 5,75 cm nećete pogrešiti sa kratkom frizurom.

b92
Foto: Instagram/mounirsalon

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter