Izvor:
21.07.2017 u 03:10
0

MANEKENKA OTKRILA TRIK ZA SAVRŠENU ZADNJICU: Radite ovo i rezultati neće izostati!

Dvadesetosmogidšnja Medlin Đorđeta Frodšam se proslavila putem Instagrama, na kome je kačila svoju transformaciju tela. Ona je vredno radila seriju vežbi koja je zadužena za savršenu zadnjicu.

Medlin ističe da je za današnji izgled njene pozadine zaslužno vežbanje, a ističe da je teretanu posećivala šest puta nedeljno.

Na svom blogu je otkrila da unosi više kalorija nego ranije, kao i da radi različite vrste vežbi- istezanje, aktivatori i pumpanje. .

"Istezanja su vežbe visokog intenziteta i trebaće vam tri do četiri dana odmora. Uključuju čučnjeve sa tegovima, mrtva dizanja i iskorake. Aktivatori su vežbe umerenog intenziteta i trebaće vam dva dotri dana odmora između njih. Primeri su podizanje kukova s tegovima i vežbanje na spravama s kablom. Pumpanja su vežbe niskog intenziteta za koje će vam trebati dan odmora. Primeri su čučnjevi s tegovima i mostovi s elastičnom trakom", napisala je u objavi.

Takođe, Medlin je istakla da je pre početka svog programa vežbanja, unosila 1800 kalorija na dan, a danas taj broj je dosta veći i iznosi 2.300.

Na kraju svog posta, ona je posavetovala žene da izaberu set vežbi koji daju rezultate.

"Nemojte gubiti vreme u teretani izvodeći vežbe od kojih nemate koristi. Vežbajte pametnije, ne napornije", glasila je njena poruka.

izvor:Super žena
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter