Izvor:
11.08.2017 u 23:08
0

PONOVO U TRENDU: Komad garderobe koji je bio popularan tokom 80-ih, sada se vraća na velika vrata!

Povratak ovog trenda mogli ste već primetiti i na kupaćim kostimima

Ako ćemo od nekoga da slušamo savete kada je u pitanju donji veš, onda su to definitivno Viktorijini anđeli.

A sada je jedna od njih najavila povratak trenda iz osamdesetih, kome se niko ni u ludilu nije nadao. Ali manekenka Marta Hant zna iz prve ruke da su gaćice koje se nose visoko iznad kukova opet “in”.

Trendu su prethodili hit modeli kupaćih kostima, koje ste morali uočiti ovog leta, ako ne na plažama, onda sigurno na Instagramu.

Bočne ivice gaćica penju se sve više i više na kukovima i smatram da je to trenutno najveći trend u donjem vešu – otkrila je Marta.

I dok ovaj trend izgleda savršeno na supermodelima, verujemo da će “običnim devojkama” biti malo teže da se naviku na njega, ali sigurno će pomoći i činjenica da će vam u ovakvim gaćicama noge izgledati duže nego ikad.

Izvor: Story
Foto: printscreen/instagram/hoskelsa/marthahunt

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter