Izvor:
11.07.2017 u 21:57
0

VAMPIRI SU U SRBIJI: Naučite kako da ih prepoznate!

Često imamo priliku da naletimo na snimke raznih natprirodnih pojava, naročito danas kada nam je internet uvek na dohvat ruke.

Ono što oduvek intrigira sve, naročito Srbe, jesu priče o vampirima, vilama i astralni svet.

Danas u emisiji "Posle ručka" imate priliku da čujete sve o ovoj temi.

Predrag Petković, astrolog i ezoteričar objasnio je kako možemo znati da li nas je locirao vampir.

– Vampiri žive u četvrtoj dimenziji odnosno u astralnom svetu. Njima je hrana ljudska emocija dakle strah, bol, depresija. To nije isto što i energetski vampir jer su to ljudi sa komima se svakodnevno susrećemo jer energetski vampiri nas isrepe u razgovoru sa njima ali se htane nomalnom hranom, to su ljudska bića. Pravi vampri se hrane energijom koju emituju ljudi. Postoji 13 porodica vampira to su ustvari reptili hibridi – rekao je Petković.

Da li je vampir u blizini najbolje vam može reći pas jer će on lajati, biti uznemiren i nesvakidašnje se ponašati.

Ostanite uz Happy televiziju i saznajte sve o ovoj intrigantnoj temi u emisiji "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter