Izvor:
04.12.2017 u 01:04
0

UVRNUTO: Nezabeleženo u medicini!

Muškarac koji je dovezen u bolnicu zbog bolova u želucu šokirao je lekare. Naime, otkrili su da je progutao čak 263 kovanice i 100 čioda.

Maksud Khan (35) primljen je u bolnicu Sanjay Gandhi u indijskom gradu Satna, gde su mu lekari obavili endoskopiju. U želucu su mu još pronašli i nokte, komadiće stakla, žilete i kamenje.

Odmah su ga operisali i izvadili sve strane predmete teške čak 7 kilograma, piše britanski The Independent. Veruje se da Khan ima mentalnih problema i da njegova porodica nije znala za ove bizarne navike.

Doktor Priyank Sharma, vođa hirurškog tima koji je obavio operaciju, rekao je:

Pacijent se žalio na bolove u želucu pa smo obavili endoskopiju. Ali, tek smo onda shvatili o čemu je reč i po prvi put se susreli s nečim takvim. Ostali smo u šoku.

Takođe, Sharma je otkrio da Khan radi kao dostavljač i da je gutao napojnice koje su mu ljudi ostavljali. Iznenađujuće, kovanice i nokti u početku mu nisu izazivali nikakve želudačne tegobe.

Khanovi rođaci rekli su da je bio u depresiji te je verovatno zbog toga počeo jesti predmete. Khan je izvan životne opasnosti, a nakon svega je obećao kako više neće jesti predmete.

Srbijadanas.com
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter