Izvor:
29.04.2018 u 20:46
0

OBRATITE PAŽNJU: Evo kako da saznate šta sve Apple zna o vama!

Koje podatke Apple ima o vama?

Usled velike bure koja se digla o načinu na koji kompanije uzimaju i čuvaju podatke svojih korisnika, mnoge kompanije su morale javno da otkriju šta sve znaju o nama – i kako do tih saznanja dolaze.

Među tim, tim kompanijama je i Apple koji je objavio da će uskoro svojim korisnicima dozvoliti da skinu, podese ili obrišu podatke koje ima o njima.

Evo kako da dođete do podataka koje kompanija iz ima o vama:

Idite na Appleovu stranicu o privatnosti

– Skrolujte sve do sekcije "Access to Personal Information" i kliknite na "Privacy Contact Form" link.

– Izaberite jezik i region

– Na sledećoj stranici pod nazivom "Privacy Questions" izaberite "Privacy issues" u padajućem meniju pored teksta "I have question about". Kad to uradite, moraćete da popunite formular i predate zahtev.

Kada pošaljete formular, Apple će procesuirati vaš zahtev i kompanijin tim za podršku će vas kontaktirati kako bi potvrdili vaš identitet.

Kada sve bude odobreno, dobićete mejl sa šifrom za otvaranje .zip fajla koji sadrži sve vaše lične podatke.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter