Izvor:
06.11.2019 u 02:30
0

NOVINE NA DRUŠTEVNIM MREŽAMA: Novi LOGO Fejsbuka!

Fejsbuk je pre dva dana predstavio novi logo koji opisuje kompaniju u sklopu koje su i Fejsbuk, Instagram i WhatsApp.

Logo je veoma jednostavan – reč Fejsbuk je ispisana velikim slovima, a predstavili su ga u obliku GIF-a tokom kog se reč pojavljuje u različitim bojama, odnosno bojama aplikacija koje kompanija Fejsbuk obuhvata (zeleno za WhatsApp, ružičasto za Instagram…).

"Hteli smo da napravimo razliku između aplikacije i kompanije", objasnili su iz Fejsbuka.

Logo bi se trebao početi koristiti sljedeći tjedan i bit će umetnut u sve proizvode i aplikacije nad kojima Facebook ima vlasništvo te u promotivne materijale.

Pre nekoliko meseci iz Fejsbuka su najavili da će u sve svoje aplikacije staviti "by Facebook", ali tek sada je otkriveno da će umesto prepoznatljive plave ikone Fejsbuka stajati ovaj novi logo.

Dosad su iz Fejsbuka za sve koristili prepoznatljivi logo društvene mreže Fejsbuk, ali u 15 godina postojanjaFejsbuk je postao mnogo više od samo društvene mreže pa su u skaldu sa timtražili i novi način predstavljanja.

"Ljudi treba da znajukoja kompanija stoji iza proizvoda koji koriste", objasnio je ovaj potez Antonio Lucio izF ejsbuka.

Na društvenoj mreži Facebook će ostati isti logo kakav je bio i dosad.

Izvor: index.hr
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter