Izvor:
01.12.2016 u 18:25
0

REVOLUCIONARNA TVRDNJA SRPSKOG FIZIČARA: Zemlja je RAVNA, sve vreme su vas lagali – evo dokaza! (VIDEO)

U poslednje vreme sve više medijskog prostora dobijaju zagovornici teorije da zemlja nije loptasta već da je ravna i da je mnogo toga što znamo o mestu na kojem živimo zapravo laž. Pristalica takve teorije je naš fizičar, docent na Fizičkom fakultetu u Beogradu.

Zapad se već neko vreme bavi ovom temom i iznosi dokaze koji potvrđuju tvrdnje da je Zemlja ravna ploča, da su nas svaki put kada su išli u svemir varali kao i to da su snimci koje nam pokazuju lažni.

Naš fizičar, Božidar Nikolić, koji je docent na Fizičkom fakultetu u Beogradu, imao je predavanje u okviru kog je objasnio svoje tvrdnje da je Zemlja ravna ploča. Njegovo predavanje je bilo otvorenog tipa, a nijedan učesnik ove debate nije uspeo da iznese dovoljno dobar dokaz da je Zemlja loptastog oblika.

Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter