Izvor:
17.05.2016 u 13:45
0

GENIJALNO: Pogledajte kako izgleda BUDILNIK koji kuva KAFU (VIDEO)

Ovaj neobičan budilnik pod nazivom Barisieur oduševiće sve one ranoranioce koji od ranog jutra kuvaju sebi kafu, pa se tek onda spremaju za posao. Dizajner ovog koncepta je britanac Džoš Renof, a uređaj radi tako što se samo navije alarm za buđenje, a tada će vas već čekati spremljena kafa.

Iako izgleda kao običan budilnik, on po svemu sudeći nije to. Iznad njega se nalazi aparatura koja u sebi ima pregrade za kafu, šećer i mleko. Kada voda provri meša se sa kafom i na kraju sve to završava u šolji iz koje se pije ovaj čarobni napitak.

Za sada, ovaj budilnik je samo koncept, ali se dizajner nada da će uspeti da ga komercijalizuje. Pretpostavlja se da će Barisieur koštati oko 450 dolara.

Pogledajte video!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/News and Trivia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter