Izvor:
01.03.2017 u 20:41
0

ZBOG OVOGA ĆETE ODJAVITI KABLOVSKU: Novi Jutjub servis za TV program uživo! (VIDEO)

Jutjub (You Tube) želi da zameni kablovsku televiziju svojim novim servisom YouTube TV, koji će omogućiti gledanje TV programa uživo na internetu.

Korisnici će za 35 dolara mesečno imati pristup najrazličitijim kablovskim kanalima među kojima su: “National Geographic”, “Syfy”, “ABC”, “Fox”, ESPN”, “Disney” i mnogi drugi.

U YouTube-u smatraju da omladina želi da gleda televiziju na istom mestu na kojem gleda i druge sadržaje, što zaista ima smisla.

Kompanija koja je u Google-ovom vlasništvu želi da stvori idealno okruženje za gledanje TV kanala na desktopu, ali i na mobilnim uređajima.

Novi YouTube-ov servis nudi i CLOUD DVR opciju koja omogućava čuvanje neograničenog broja serija i TV emisija u “cloudu”, kako bi korisnici kasnije mogli da ih pogledaju.

YouTube TV će takođe nuditi dobru korisničku podršku, pa će ljudi moći da u svakom trenutku putem e-maila, chata ili poziva stupe u kontakt sa podrškom ukoliko imaju neki problem.

Novi servis će biti odvojena aplikacija od originalnog YouTube-a.

POGLEDAJTE:

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/IGN News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter