Izvor:
13.03.2017 u 14:03
0

DOBRO PAZITE: Klonovi pametnih telefona postaju sve bolji!

Uporedo s razvojem brojnih modela pametnih telefona, razvijaju se i kineske jeftine kopije.

Nekada su čak i površni poznavaoci brendova pametnih telefona odmah mogli da prepoznaju kopiju, ali stvari su se vremenom drastično promenile.

Kako raste razvoj naprednih tehnologija koje renomirani proizvođači integrišu u svoje smartfone, jednakom brzinom raste i kvalitetnija produkcija lažnih pametnih telefona koja skoro uvek stiže iz Kine.

I danas je, naročito za nekoga ko nije veliki ljubitelj tehnologije, sve teže prepoznati prevarante koje će vam, na primer, isporučiti lažni Appleov iPhone 7 Plus uređaj po ceni od oko 70 američkih dolara.

Ako niste dobro upoznati s originalnim uređajima, velike su šanse da ćete nasesti na prevaru…

Zahvaljujući kvalitetnim video materijalima koji mogu da se pronađu na YouTubeu, postoje ljudi koji su spremni da plate lažni pametni telefon samo da bi upozorili ostale na šta treba da obrate pažnju.

Ovo je jedan od takvih video-snimaka.

Prvo iznenađenje i za samog autora, koji na izuzetno profesionalan način prati sve novitete vezane za Apple je – pakovanje.

Kutija u kojoj dolazi "lažnjak" iz Kine je skoro ista kao kutija u kojoj Apple isporučuje svoj orginalni iPhone.

Naravno, većina naprednih funkcija ne radi, pa je tako na lažnom pametnom telefonu iz Kine nemoguće instalirati iOS, ali je zanimljivo da radi čitač otisaka prstiju.

b92.net
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter