Izvor:
05.04.2017 u 03:52
0

NOVA PREVARA NA INTERNETU: Ako skinete i instalirate ove programe – doživećete pakao!

Nove žrtve hakera su ljudi koji na internetu traže softver pomoću kog mogu da igraju igre za konzolu Nintendo Switch na svojim PC računarima.

Kako poručuju iz Symantec kompanije, na internetu su u ponudi alati za emuliranje Switch-a na PC-ju. Emulator je inače softver koji omogućava vlasnicima desktop računara pokretanje i igranje igara inače namenjenih konzolama kao što su PlayStation, Xbox ili već pomenuti Switch bez kupovine same konzole i pratećeg hardvera i softvera.

Na YouTubeu je moguće naći više tutorijala i vodiča kako ti alati funkcionišu, s linkovima ka sajtovima sa kojih mogu da ih preuzmu.

Kao i brojne druge stvari koje izgledaju previše dobro da bi bile istinite, emulator za Switch je obična prevara. Nakon što preuzmete besplatan softver, od vas će zatražiti ispunjavanje ankete kako biste dobili šifru za otključavanje.

U najboljem slučaju, neko će na vama zaraditi jer ste kliknuli na neki sajt, a u najgorem, vaši podaci mogu završiti u pogrešnim rukama.

Sporni emulatori dostupni su za desktop računare s operativnim sistemima Mac i Windows. Izbegavajte ih po svaku cenu.

Izvor. Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter