Izvor:
04.05.2017 u 20:34
0

DA LI STE ZNALI ZA OVO? Evo šta se desi kada na Guglu ukucate broj 241543903!

Da li ste ikada probali da na Guglu ukucate broj 241543903? Ako niste, predlažemo vam da probate jer će vas rezultat sigurno iznenaditi.

Za ovih 6 tajnih Gugl Hrom trikova sigurno niste znali, a mnogo su moćni i obožavaćete ih!

U pitanju je naravno jedan od mnogobrojnih memova na internetu. Naime, kada ukucate ovaj broj na Guglu, prikazaće vam se veliki broj fotografija ljudi koji su gurnuli svoje glave u frižidere.

Još 2009. godine ovaj mem je pokrenuo Dejvid Horvic, umetnik iz Njujorka koji je vodio i Tumblr nalog gde je svakodnevno davao svojim pratiocima različite ideje i “zadatke”. Jedna od njih bila je i – “slikaj se s glavom u frižideru i označi fotografiju brojem 241543903.”

Na kraju je odlučio da izda knjigu “saveta”.

A zašto baš ovaj broj? Jednom prilikom je bolesnom prijatelju preporučio da gurne glavu u frižider. Broj je dobio kao kombinaciju serijskog broja frižidera i paketića smrznutih rezanaca koje je u njemu držao.

Izvor: vesni-online.com
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter