Izvor:
17.05.2017 u 15:02
0

KORISNICI ŠIROM SVETA U PANICI: Pao Fejsbuk, u Srbiji još radi, ali…

Širom sveta rano jutros zabeleženi su problemi sa otvaranjem miliona Fejsbuk stranica, a problem se prikazuje tako što se ne vide postovi iz prethodnih dana, ali i meseci. Jednostavno, korisnik na svojoj stranici ne vidi ništa!

U svetu je zavladala panika pogotovo posle navodnih objava na ovoj društvenoj mreži da će Fejsbuk pooštriti kriterijume oglašavanja i postovanja. Problem je posebno izražen na biznis stranicama.

Stranice su jutros pale u Italiji, Finskoj, Ukrajini, Rusiji, Grčkoj, Španiji, Južnoj Africi, barem tako tvrde korisnici iz tih zemalja koji napominju da FB vide na mobilnom, ali ne i na računaru.

Mnogi privatni korisnici uplašili su se posle prošlonedeljne objave da će Fejsbuk brisati fotografije i postove jer navodno više nema mesta na toj društvenoj mreži?!

Podsetimo, i na društvenoj mreži Instagram sinoć je bilo velikih problema širom sveta, kada se sumnjalo da je posredi novi globalni sajber-napad.

Kurir
Foto: baokhanhhoa.com.vn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter