Izvor:
11.07.2017 u 21:06
0

OTKRIVENA DECENIJSKA FEJSBUK PREVARA: Ukoliko dobijete ovu poruku, ignorišite je!

Evo zašto bi trebalo da ignorišete Facebook poruke o "Džejdan K Smit" hakeru.

Nova sjajna prilika da postanete kul u svom socijalnom krugu jeste da pronesete poruku o hakeru zvanom "Džejdan K Smit", koji šalje zahteve za prijateljstvo.

Poruka glasi: "Molimo vas da upozorite sve svoje kontakte na Mesindžeru da ne prihvataju zahtev od Džejdan K Smita. On je haker i poseduje sistem prikačen za vaš nalog. Ako iko od vaših prijatelja prihvati zahtev i vi ćete biti hakovani. Zato je bitno da svi vaši prijatelji znaju.Hvala.Prosleđeno."

Ovakva poruka je godinama cirkulisala internetom pod drugačijim nazivima. Kako piše portal Metro, dopisi o Džejdan K Smit upozorenjima pristižu sa svih krajeva sveta.

"Ne postoji Džajden K Smit i prosleđivanje poruka neće pomoći nikome", kažu sa sajta Hoax Slayer.

Korisnici ne bi trebalo da brinu. Da bi vam neko hakovao profil potrebno je da zna vašu šifru ili ubaci zaražen fajl u vaš kompijuter. Što se tiče Džejdana K Smita ne brinite – reč je samo o još jednoj u nizu spem poruci.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter