Izvor:
27.07.2017 u 16:25
0

INTERNET JE VELIKA OPASNOST ZA VAŠE MALIŠANE: Nemojte objavljivati njihove fotografije sa letovanja! (VIDEO)

Ovo može biti opasno iz više razloga.

Centar za sigurniji internet iz Osijeka i Centar za nestalu i zlostavljanu decu pozvao je roditelje da ne objavljuju fotografije svoje male dece na društvenim mrežama, naročito one sa letovanja.

Molimo sve ponosne roditelje, dede, bake i ostalu rodbinu, da slike svoje male dece koja uživaju u letu ne dele po društvenim mrežama i sličnim digitalnim medijima, deca će Vam biti zahvalna kada odrastu. Možemo da predložimo da počnete opet da koristite i foto-album ( stvarni ne virtuelni ), ipak je bolje kada znate ko te slike gleda – stoji u kratkom opisu.

Takođe je objavljen i video-materijal koji objašnjava zbog čega je opasno objavljivati dečije fotografije na internetu, naročito na društvenim mrežama.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto: Pixabay/Facebook/CSI.hr
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter