Izvor:
18.06.2016 u 02:13
0

IZAŠAO DA PROŠETA: Robot napravio pometnju na ulicama kada je ‘pobegao’ iz laboratorije (VIDEO)

Iz dana u dan roboti postaju napredniji i sofisticiraniji, a sada su, čini se, poželeli i da se dokopaju slobode. Robot iz Rusije pobegao je iz laboratorije u gradu Permu, kako prenosi Bi-Bi-Si.

Inženjer u „Promobotu" kompaniji koja ga je napravila, zaboravio je da zatvori kapiju pa je odbegli robot izazvao pravu pometnju u saobraćaju.

Na svu sreću, stigao je samo pet kilometara od laboratorije jer je ubrzo ostao bez struje i zaustavio se baš na sredini puta. Kako javljaju iz kompanije „Promobot“, robot je dizajniran da se samostalno kreće okolo, sarađuje sa ljudima i promoviše razne proizvode i događaje.

Nakon što je policija preusmerila saobraćaj inženjer iz „Promobota“ odveo je odbeglog robota nazad u laboratoriju.

Izvor: RTS
Foto: YouTube Printscreen/ Promobot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter