Izvor:
30.07.2017 u 18:55
0

VIŠE NIJE TAJNA: Otkriven izgled novog iPhone-a!

Iako još uvek nije krenula proizvodnja najnovije verzije Apple-ovih pametnih telefona, odavno se priča o promenama u izgledu koji iPhone 8 donosi.

Naime, proizvodnja je najavljena za avgust mesec, dok će već od septembra, kada bude zvanično predstavljen javnosti, moći i da se kupi najnoviji iPhone.

Mada je trebalo da ostane tajna, izgled iPhone 8 mobilnog telefona brzo se proširio internetom, a Twitter je preplavljen njegovim fotografijama, ali i snimcima.

Na osnovu tih fotografija vidi se da iPhone 8 ima ekran koji prekriva celokupnu prednju stranu, a i izgled kamere je nešto drugačiji nego na prethodnom modelu.

izvor/edukacija.rs

foto/twiter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter