Izvor:
27.09.2017 u 17:50
0

OBRIŠITE FACEBOOK PROFIL U 3 KORAKA!

Sećate se kada pre nekoliko godina niste želeli da izbrišete svoj profil na MySpaceu i sada vaša fotografija, na koju niste baš previše ponosni, "luta" internetom? Ako ne želite da se to isto dogodi s Facebookom važno je u potpunosti izbrisati profil, sve objavljene statuse i fotografije.

Postupak je jednostavan, ali treba proći neko vreme dok se ne privede kraju.

Potrebna su tri koraka:

1. Ulogujte se u svoj profil na Facebooku na kompjuteru, tabletu ili mobilnom telefonu, ali nemojte to činiti putem aplikacije.

2. Ovaj link će vas odvesti direktno na stranicu putem kojem ćete izbrisati svoj profil. Dovoljno je kliknuti na "Delete my Account".

3. Nakon što ste kliknuli na "OK" može proći i do 90 dana dok vaš profil u potpunosti ne nestane s društvene mreže Facebook. Ali jednom kad se to dogodi više vas neće biti na Facebook-u.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter