Izvor:
18.10.2017 u 21:13
0

Facebook uvodi opciju samouništenja koja će uskoro biti dostupna svima!

Facebook testira novu opciju koja će korisnicima omogućiti da pišu statuse koji će se sami obrisati nakon određenog vremena.

Popularna društvena mreža ovim potezom pokušava da podstakne korisnike da u statusima koriste samo tekst.

Testiranje nove opcije je počelo, a korisnicima će omogućiti da odrede nakon koliko vremena će njihov status nestati s Facebooka, piše Independent.

Ovu funkciju uočio je jedan od korisnika Facebooka i podelio je na BuzzFeedu podsećajući na vreme kada su statusi bili samo rečenice, a ne i fotografije, "screenshotovi", filmovi i slično. Čini se da je nova opcija inspirisana Snapchatom koji je Facebook već mnogo puta kopirao.

Novi, kratkotrajni statusi će biti ograničeni na 101 karakter, a korisnici će sami odrediti vreme koliko će biti vidljivi na mreži i gde će biti vidljivi.

Ova opcija veoma podseća na Facebook Stories koji je gigant iskopirao od Snapchata.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter