Izvor:
19.10.2017 u 16:04
0

PROVERITE VAŠ FEJSBUK: Društvena mreža danas uvela OVU PROMENU!

Novi Facebookov "Explore feed", posle više meseci testirnaja, postao je dostupan za sve korisnike te društvene mreže.

Novi tab, koji se nalazi ispod dosadšnjeg News Feeda, u gornjem levom uglu Home strance, prikazivaće postove sa Facebook stranica koje korinici ne prate, ali koje bi mogle da odgovaraju njihovim interesovanjima.

Među sadržajima koje će se plasirati putem Explore Feeda su tekstovi, fotografije i video materijali. Sličnu opciju, koja preporučuje sadržaj koji bi korisniku mogao da se dopadne, ima i Instagram.

Za Facebook, Explore je još jedan način da zadrži pažnju i da zabavi svoje dve milijarde korisnika, u konkurenciji internet giganata Googlea, Twittera i Snapchata.

Pored toga, Explore će omogućiti Facebooku da korsnicima predstavi svoje nove sadržaje.

Jedna od dobrih strana nove opcije je i to što je Explore moguće "osloboditi" od prikazivanja reklama.

Barem, za sada.

Izvor:b92.net
Foto:facebook printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter