HUAWEI: predstavio novi telefon s dvostrukom prednjom i zadnjom kamerom!

Huawei je predstavio novi Huawei Mate 10 Lite, pametni telefon koji sadrži prve Huaweijeve prednje i zadnje kamere s dva sočiva. Huawei Mate 10 Lite dizajniran je za one koji vole fotografisati u svakom trenutku i objavljivati svoje fotografije na društvenim mrežama.

-Znamo što je potrebno današnjim korisnicima pa smo kreirali novi uređaj koji ima sve snažne funkcije kako bi bio ukorak s trendovima, izjavio je Ričard Ju, direktor Huawei Consumer Business Grupe te dodao:

-Dizajniran da omogući komunikaciju s bilo kim u svetu, Huawei Mate 10 Lite postavlja novi standard u inovacijama sa svojim neverovatnim performansama, elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama kamere.

Huawei Mate 10 Lite sadrži novu tehnologiju Huawei FullView, čime donosi visokokvalitetni zaslon od 5.9 inča. Impresivan 83-postotni omer zaslona i 18:9 aspekt širokog zaslona.

Predanja kamera za selfi od 13 MP/2 MP odlična je za snimanje portretnih fotografija jer ima novi blic Selfie Toning Flash, koji omogućava studijsku rasvetu za umetničke i žive fotografije. Zadnja kamera kombinuje sočiva od 16 MP i 2 MP te imaju poboljšane performanse, a obe sadrže i bokeh-efekt za čišće i oštrije fotografije.

Huawei FullView zaslonom neprimetno prelazi u zakrivljene rubove izrađene od visokokvalitetnih industrijskih materijala. Svaka komponenta – kamera, senzor za otisak prsta, USB utičnica, senzori i blic – pažljivo je postavljena na prednjoj i zadnjoj strani.

Pokreće ga osmojezgreni Kirin 659 chipset s 4 GB RAM-a i 64 GB ROM memorije. To omogućuje uređaju da pri korištenju pokreće više aplikacija odjednom. EMUI interfejs pokreće Android 7 pa uređaj optimizuje performanse na temelju ponašanja korisnika. Napaja ga 3,340 mAh baterije, dok senzor za otisak prsta uči pokrete kako bi uređaj dostavio tačnije i sigurnije korišćenje iz dana u dan.

 

Izvor: Nezavisne.com
Foto: YouTube Printscreen/ Pocketnow

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost