Izvor:
06.11.2017 u 16:11
0

INSTAGRAM STORIZ OBARA REKORDE: Sada ima 300 miliona aktivnih korisnika na dnevnoj bazi!

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg saopštio je da Instagram Storiz, funkcija ove društvene mreže koja omogućava postavljanje sadržaja koji se kasnije sami brišu, sada ima 300 miliona aktivnih korisnika na dnevnoj bazi.

Zakerberg je naveo da to znači da je servis gotovo dva puta veći nego Snepčet, prenosi jedan portal i dodaje da iz te mobilne aplikacije Instagram najviše crpi inspiraciju za svoju Storiz funkciju.

Navodi se da je rast Storiz servisa objavljen u finansijskom izveštaju Fejsbuka i da stoji podatak da VotsAp verzija funkcije ima 300 miliona korisnika svakog dana.

Instagram Storiz je 250 miliona dnevnih korisnika dostigao tokom juna ove godine, a za samo pet meseci je dodao novih 50 miliona korisnika.

Prema navodima Zakerberga, funkcije kao što su Storiz, namenjene su povećanju "dobro provedenog vremena" u okviru Fejsbukovih aplikacija.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Madrogator

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter