Izvor:
07.11.2017 u 17:45
0

IZGLEDA KAO DIGITRON ALI NIJE: Najmanji android telefon na svetu! (VIDEO)

Dok Apple kontanstno pronalazi nove načine da bude revolucionar u industriji pametnih telefona, jedna druga kompanija pokušava da nas vrati u jednostavnija, mirnija i svakako jeftinija vremena.

Kompanija FutureModel planira da lansira uređaj pod nazivom NichePhone-S krajem meseca koji radi na operativnom sistemu Andorid, ali ne može da obavlja ništa osim pozive, SMS i strimuje muzuiku. Slične je veličine i oblika kao kreditna kartica i izgleda kao mali kalkulator.

Telefon će se pojaviti na tržištu 10. novembra u Japanu i koštaće 95 dolara. Radi na operativnom sistemu Andorid 4.2, a ekran izgleda isto kao ekran na kalkulatoru.

B92.net
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter