Izvor:
24.11.2017 u 20:48
0

FACEBOOK: Opcija koja vas je nervirala UKIDA SE!

Društvena mreža Facebook odlučila je da u narednom periodu konačno ukine dosadne pozivnice za aplikacije i igre koje su mnogim korisnicima išle na živce.

To znači da niko više neće moći da vas poziva da igrate Candy Crush, Framville ili neku sličnu igricu koja je hit tog meseca.

Pozivnice za aplikacije su već neko vreme u pozadini, a odnedavno se pojavljuju samo na mobilnim telefonima. Postoji i mogućnost da se blokiraju, ali će izgleda sada zauvek nestati.

Potez je najavljen na zvaničnom blogu kompanije u četvrtak poslepodne, a pozivnice bi trebalo potpuno da nestanu do februara 2018.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter