Izvor:
18.12.2017 u 04:46
0

FACEBOOK: Obradovaće vas OVIM za praznike!

Društvena mreža Facebook uvodi niz određenih novina kako bi razveselila korisnike tokom predstojećih praznika.

Facebook uvodi digitalne čestitke, koje se mogu ukrasiti određenim fotografijama i porukama, kao i novogodišnjim zvezdama.

Nove opcije uglavnom koriste aplikaciju Fejsbuk kamera na različite načine.

Facebook će dodati posebne nalepnice i efekte uživo za obeležavanje Božića, Hanuke i Kvanze.

U video-četu u okviru aplikacije za slanje poruka Mesindžer korisnici će moći da od 22. decembra dodaju filtere sa Deda Mrazom i Rudolfom, kao i raznobojne božićne okvire.

Od 28. decembra, korisnici će moći da vide i kolaže sa prazničim fotografijama svojih prijatelja zahvaljujući novom izdanju aplikacije Memories, pomoću koje će biti moguće baciti pogled unazad punih mesec dana.

U Facebooku će dodati i određene efekte za prenos uživo, poput digitalnih naočara i šašavih šeširića, za one kojima je, kako se navodi, novogodišnja proslava napetija od Božića.

Izvor: Nezavisne.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter