Izvor:
19.01.2018 u 23:02
0

INSTAGRAM UVEO NOVU OPCIJU: Ovo će nam zagorčati život! (foto)

Instagram nastavlja da gradi svoju sekciju za dopisivanje, pa je sada dodao novu opciju koja će pokazati kada je određeni korisnik sa kojim ste razmenjivali poruke poslednji put bio na mreži (online)

Ova funkcija već godinama postoji u aplikacijama za dopisivanje kao što su Viber, WhatsApp i Fejsbuk Messenger, piše "The Verge".

Kako biste videli kada je neki korisnik bio poslednji put online na Instagramu, neophodno je da ste prethodno razmenili poruke, jer se ova informacija prikazuje samo u DM (Direct Message) delu.

Opcija je nazvana "Show Activity Status" i automatski je uključena. Naravno, korisnicima je ostavljena mogućnost da je isključe ukoliko ne žele da njihovi prijatelji vide kada su poslednji put koristili Instagram.

Ako se odlučite da isključite ovu opciju za sebe, nećete moći da vidite ni kada su drugi ljudi bili online.

Show Activity Status opcija je već sada dostupna određenom broju korisnika Android i iOS korisnika.

Napominjemo da vreme kada ste poslednji put koristili Instagram neće moći da vide svi vaši pratioci, već samo oni koje pratite i sa kojima ste se prethodno dopisivali.

Opciju je moguće isključiti u podešavanjima gde je potrebno pronaći "Show Activity Status" i jednostavno kliknuti na to.

Izvor: Informer
Foto: lifewire, Twitter/Madrogator

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter