Izvor:
05.02.2018 u 14:43
0

ŽELITE DA VAŠ PROFIL NA DRUŠVENIM MREŽAMA BUDE SAVRŠEN: Postoji nov alat koji će vam pomoći da to ostvarite!

Od slika i postova na društvenim mrežama može da zavisi da li ćete dobiti posao koji želite.

Ako tražite posao ili jednostavno želite da vaši profili na društvenim mrežama budu savršeni, postoji nov alat koji će vam pomoći da to ostvarite.

Aplikacija pod nazivom BrandYourself vam olakšava da pronađete (i obrišete) postove i fotografije koje vaš trenutni, ili budući, šef nikako ne bi smeo da vidi.

Iako ova kompanija postoji od 2009. godine, nedavno je lansirala onlajn alat koji skenira sve Google rezultate pretrage u vezi sa vama, Facebook i Twitter profile i govori vam šta bi trebalo da izbrišete.

Bilo je potrebno samo nekoliko minuta da skeniramo neke od naših nalog ai otkrijemo koliko nas "zapošljivim" čine, i gotovo na svakom su pronađeni sporni postovi ili fotografije.

Algoritam je najčešće obeležavao reči kao što su "sex" i slike na kojima se nalazio alkohol – bez obzira na njihov kontekst.

Izvor. Telegraf
Foto: PC Magazine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter