Izvor:
23.04.2018 u 21:51
0

EPL SPREMIO NOVITETE: Nova verzija popularnog iPhone SE smartfona!

Apple je spremio novitet koji se neće mnogo svideti fanovima modela IPhone SE.

Očekuje se da će Apple naredne nedelje predstaviti nov verziju popularnog iPhone SE smartfona – ali sudeći po glasinama, mogla bi da mu fali jedna veoma važna stvar.

Uprkos pojedinim analitičarima koji veruju da će Apple "ubiti" iPhone SE, ima i onih koji veruju da će ga kompanija zadržati jer predstavlja savršeno rešenje za sve koji vole kompaktne telefone – ali i nešto jeftinije od aktuielne ponude iPhonea.

Ovo je važno za Apple, pogotovo na tržištima u razvoju gde su jeftiniji telefoni znatno uspešniji.

Međutim, novi iPhone SE možda neće doneti osveženje kakvom su se ljudi nadali.

Japanski blog Macotakara, koji je prilično dobar u predviđanju noviteta, tvrdi da iPhone SE neće imati 3.5 milimetarski džek za slušalice.

Apple bi na ovaj potez mogao da se odluči kako bi napravio prostor za druge komponente, ali u pitanju je odluka koja bi korisnike mogla dodatno da košta jer zahteva kupovinu bežičnih slušalica.

Kada je izgled u pitanju, očekuje se da će iPhone SE imati aluminijumsko i stakleno kućište, kao i 4-inčni displej.

Apple bi u ovaj kompaktni telefon mogao da ubaci i moćniji A10 Fusion procesor, kao i 2GB interne memorije, ali nije poznato da li će unapređivati i kameru.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/DigiSlice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter